topnumbers
toplogo
 
     
 

TALLERES EMIT, S.A.

És una empresa especialitzada en comptadors mecànics, compta-revolucions, comptadors electromecànics, pneumàtics, per a resoldre tot tipus d’aplicacions industrials.
Amb més de 50 anys d’experiència, els sitúa al capdavant del sector.

L'empresa inicia la seva activitat l'any 1942, amb la fabricació d'aparells i peces de petita mecànica, que deriva ràpidament en la producció de comptadors mecànics. L’acrònim EMIT correspon al primer nom de l'Empresa (Especialidades Mecánicas de la Industria Textil) convertint-se en Talleres Emit, S.A. l'any 1960.

L'any 1979, canvia la Direcció de l'Empresa i comença un període de diversificació i ampliació de la seva activitat, tant en la fabricació (Comptadors Electromecànics), com en la comercialització (Comptadors Electrònics).

Els Comptadors Electromecànics van dirigits especialment als sectors que es dediquen a la fabricació de màquines accionades per monedes (Recreatives, Vending, etc).
Els mecànics i els electrònics en general, cobreixen les necessitats de tot tipus d’indústries: des del sector tèxtil, la indústria de la fusta, siderúrgia, injecció de plàstics... etc.

L'especialització en Comptadors Mecànics, Electromecànics i Electrònics, converteix a Talleres EMIT en l'única empresa de l'estat Espanyol, dedicada a la fabricació i distribució d’aquests productes.
Tota la gamma de productes electromecànics, de fabricació pròpia o d’importació, es sotmet a un rigorós control de qualitat, unitat per unitat. Es realitza un test basat en 5000 impulsos, assolint uns nivells de fiabilitat del 99,9%.
Malgrat la potència dels mercats asiàtics, Talleres Emit ha aconseguit posicionar-se a nivell internacional i distribueix una gamma de productes amb una gran acollida i un grau de satisfacció difícilment superables.
En quant als Comptadors Electrònics, grans fabricants asiàtics com ara LINE SEIKI, han escollit Talleres EMIT com a representant en exclusiva per al mercat espanyol.

Talleres Emit, màxima qualitat en fabricació i distribució de comptadors.

 
     
 
© Talleres Emit, S.A. | Nota Legal
 
bloc
 
shadow
emit